Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Četvrtak, 22 Februar 2018

Podgorica: 'Bombaš' nije samoubojica, ubio se slučajno

napadac-podgorica-700x402Napadač na američko veleposlanstvo u Podgorici Dalibor Jauković, kojega je crnogorska policija identificirala kao počinitelja bombaškog napada na veleposlanstvo u noći sa srijede na četvrtak, nije počinio samoubojstvo, nego se slučajno ubio prerano aktiviravši bombu, priopćili su u četvrtak istražitelji za podgoričke medije.

 

Više...

BBI banka i BBI VIP Business Club organizirali okrugli sto u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

bbi brcBBI banka i BBI VIP Business Club u saradnji sa Privrednom komorom Brčko distrika, Privrednom komorom RS, Područnom privrednom komorom Grada Bijeljina i Udruženjem poslodavaca Brčko distrikta BiH danas su u Brčkom organizirali okrugli stol na temu "Kako povećati konkurentnost privrede Brčko distrikta i Grada Bijeljina".

 

Više...

Komisija za evropske integracije Brčko o projektima finansiranim donatorskim i kreditnim sredstvima

  • Objavljeno u Brcko

EI Komisija foto 1Komisija za evropske integracije Skupštine Brčko distrikta BiH razmatrala je danas listu projekata koji se finansiraju iz kreditnih i donatorskih sredstava kao i stepen realizacije mjera Reformske agende. S obzirom da sjednici nisu prisustvovali svi šefovi odjeljenja Vlade razmatranje ovih pitanja bit će nastavljeno i na narednom zasjedanju Komisije.

 

Više...

Trainspotting generacija: Pola ljudi koje znam su već mrtvi

heroin-696x456Škotska bilježi oštar porast smrtnih slučajeva uzrokovanih drogom, nakon što su posljedice dugogodišnje ovisnosti tzv. "Trainspotting generacije" došle na naplatu, piše agnecija AFP i dodaje da se u javnosti sve više čuju pozivi na reviziju politike prema problemu ovisnosti.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com