Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Četvrtak, 08 Februar 2018

HDZ 1990/HSS: Kako naš narod kaže ''HDZ je skinuo gaće'

hdz3423 Iako smo u svom nedavnom obraćanju pozvali HDZ BiH na razumno postupanje i jedinstvo političkih predstavnika hrvatskog naroda, svjedoci smo ovih dana da HDZ Brčko distrikta BiH nudi, odnosno rasporodaje, hrvatske pozicije predstavnicima druga dva naroda pa čak i čelne pozicije ministarstva ili kako naš narod kaže ''HDZ je skinuo gaće'', a kako bi se zadržali u vlasti.

Više...

Savjetnik gradonačelnika Stjepan Marčetić (HDZ) podnio ostavku

  • Objavljeno u Brcko

stjepan marčetić2 1 Stjepan Marčetić (HDZ BiH), savjetnik gradonačelnika Brčko distrikta jučer je službeno podnio ostavku i zahtjev za razrješenje s ove pozicije. Kako u ostavci ističe razlozi su višestruki, ali ih detaljno ne navodi.

Marčetić u ostavci navodi da se nema namjeru više baviti politikom te time otklanja sve sumnje da je njegova ostavka vezana uz aktualna politička preslagivanja na političkoj sceni Hrvata u Brčko distriktu ili prelazak u neku drugu političku opciju.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com