Menu

InfoBrcko.com - Utorak, 13 Mart 2018

Mladi u BiH ne znaju za Šibu

  • Objavljeno u BiH

sibaSa 16 godina bio kurir Vladimiru Periću Valteru, a 30 godina kasnije napravio je film posvećen svom ratnom komandantu i njegovoj odbrani Sarajeva. Hajrudin Šiba Krvavac ostavio je velik trag u filmskoj industriji, no koliko mladi znaju za njegov lik i dijelo?

 

Više...

BiH rangirana na treće mjesto kao regija budućnosti za strana ulaganja

  • Objavljeno u BiH

bi0-700x402Magazin Foreign Direct Investment (FDI) rangirao je Bosnu i Hercegovinu na 3. mjesto kao regiju budućnosti za privlačenje stranih investicija po osnovu troškova poslovanja za 2018, na osnovu suradnje i informacija koje je Agencija za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA) o ekonomskim i investicijskim potencijalima naše zemlje.

 

Više...

Selektor Robert Prosinečki u posjeti BH Telecomu

  • Objavljeno u BiH

Prosinečki 1U prostorijama BH Telecoma u Sarajevu je danas upriličen sastanak sa predstavnicima Nogometnog saveza BiH, te prva posjeta i upoznavanje novog selektora naše reprezentacije Roberta Prosinečkog sa generalnim direktorom BH Telecoma, Mirsadom Zaimovićem.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com