Menu

InfoBrcko.com - Srijeda, 14 Mart 2018

Sporazum o saradnji sa opštinom Donji Žabar i još jedna humanitarna akcija udruženja Beba više Brčko

  • Objavljeno u Brcko

Still0314 00001-752x440Nakon borbe za potomstvo koja je trajala 15 godina, Ivanka Mišić, donijela je na svijet dvojicu dječaka,blizance Cvijetina I Vasu. Mališani su ujedno I jedina rođena djeca na području opštine Donji Žabar u 2017.godini a njihovi roditelji su kažu potrošili čitavo malo bogatstvo da bi došli do cilja. Iako žive u trošnoj kući kažu da se zbog svojih sinova tek sada osjećaju bogato.

 

Više...

Obilne padavine od vikenda, moguće poplave

  • Objavljeno u BiH

prognozaBosnu i Hercegovinu za vikend zahvata jača promjena vremena uz obilne padavine, prijeti mogućnost novih poplava, a od nedjelje potpadamo i pod blaži hladniji val sa temperaturama i do -11°. Kada se na toplo Sredozemlje prelije hladna zračna masa sa sjeveroistoka Evrope, reakcija dvije suprotnosti povećava intenzitet padavina i intenzivira olujne procese što dodatno pogoršava ionako tešku hidrološku situaciju na Balkanu. Prijete nažalost ponovo obilnije oborine, nerijetko i poplave.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com