Menu

InfoBrcko.com - Ponedjeljak, 05 Mart 2018

Koliko je novca potrebno Balkancu da bude srećan?

  • Objavljeno u BiH

novac-euriKoliko novac može doprinijeti blagostanju pojedinca? Novo istraživanje pokazalo je da novac ima veliki uticaj na sreću pojedinca, a to koliko je novca potrebno da biste bili srećni, uglavnom zavisi od toga gdje živite.

 

Više...

JP "Komunalno Brčko": Izmirene obaveze za januar, ali ipak neophodna pomoć Vlade i Skupštine Distrikta

  • Objavljeno u Brcko

JPK0172jKrajem februara 2018. godine JP "Komunalno Brčko" je izmirilo sve obaveze prema PIO RS i MIO Federacije BiH, Fondu zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta BiH i druge obaveze po osnovu poreza i doprinosa za zaposlenike, kao i obaveze po osnovu bankarske garancije za 2017. godinu prema MH "Elektroprivreda" RS, iako je rok za tu obavezu bio 31.03.2018. godine.

 

Više...

Osmanović: Izmjenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju rješava se problem vezan za akreditovanje visokoškolskih ustanova

  • Objavljeno u Brcko

Senad Osmanovic info 2016U skladu s Odlukom Skupštine Brčko distrikta BiH Komisija za obrazovanje, sport, kulturu i saradnju s vjerskim zajednicama održala je danas javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju u Brčko distriktu BiH. Učešće u javnoj raspravi kojoj su prisustvovali predsjednik i dopredsjednik Skupštine Brčko distrikta, Esed Kadrić i Ivo Filipović, uzeli su predstavnici stručne javnosti, predstavnici Ekonomskog fakulteta, Visoke škole „Empirika", Evropskog i Internacionalnog univerziteta u Brčkom.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com