Menu

InfoBrcko.com - Četvrtak, 08 Mart 2018

Zijad i Fikret zapošljavaju borce i njihovu djecu: Ne biramo posao, samo se od rada živi

  • Objavljeno u BiH

ziOdlazak u penziju trebao bi značiti zasluženi odmor od višegodišnjeg rada u poznim godinama života, ali to nije slučaj u našoj zemlji gdje brojni penzioneri moraju zarađivati dodatni novac, jer je od nekoliko stotina maraka nemoguće preživjeti mjesec dana. Tako su s nama započeli priču bivši borci Fikret Jusufbegović i Zijad Pita koji, iako penzionisani, ne odustaju od rada i pomoći boračkoj populaciji.

 

Više...

Banjalučanka vozi kamion, optičarka, teniski sudija...

  • Objavljeno u BiH

zena aut0Savjetujem svim ženama da što više ulažu u sebe, da se što više trude i bore za sebe, jer sigurno će im se to na kraju isplatiti. Svaki trud i svako znanje vrijediće im nekada, poručila je povodom Međunarodnog dana žena svestrana mlada Banjalučanka Ana Lukajić.

 

Više...

Novi okršaj: Dodik poručio Komarici da prestane koristiti ime RS

  • Objavljeno u BiH

dodik-komarica-700x402Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je Srni da izjave banjalučkog biskupa Franje Komarice ne služe poboljšanju kvaliteta života ni rimokatolika ni drugih građana u Republici Srpskoj, te da samo unose bespotreban nemir na prostor koji vapi za mirom i izgradnjom povjerenja.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com