Menu

Princ iz Eleja 550x50

Subota, 14 Juli 2018

Kada će doći kraj nestabilnim vremenskim prilikama?

  • Objavljeno u BiH

kisa-1-696x456U nedjelju u Bosni sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U Hercegovini pretežno vedro. Poslijepodne rijetki i slabi lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u centralnim, istočnim i jugozapadnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od 13 do 19, a dnevne od 27 do 34 °C.

 

Više...

Bosanac uložio 100.000 maraka na sutrašnje finale Mundijala

finale-696x456Jedna kladionica u BiH objavila je kako je jedan vatreni navijač nogometne reprezentacije Hrvatske iz BiH toliko uvjeren u pobjedu Vatrenih u finalnoj utakmici s Francuskom da je na to uložio 100.000 KM. Da stvar bude zanimljivija, riječ je o cjelokupnom iznosu koji je osvojio kladeći se na plasman Hrvatske u sam vrh i prije nego što je Svjetsko nogometno prvenstvo počelo.

 

Više...

Esed Kadrić i Ivo Filipović: Osuđujemo neprimjeren čin osobe koja je priredila vatromet nakon utakmice Hrvatska - Engleska

  • Objavljeno u Brcko

kadric filipovic cestitka dan distrikta Trg mladih Brcko"Na osnovu cjelovitih informacija ustupljenih od Policije Brčko distrikta BiH kao i informacija o postupanju Policije na događaju praćenja utakmice Hrvatska – Engleska, u fiskulturnoj dvorani u MZ Dubrave na dan obavljanja dženaze i sjećanja na žrtve genocida Srebrenice, a koji je i u Brčko distriktu BiH proglašen danom žalosti, smatramo potrebnim ukazati da je Policija Brčko distrikta BiH konstatovala da se na pomenutom okupljanju odluka od danu žalosti poštovala, da je minutom šutnje odata počast žrtvama genocida Srebrenice, da nije bilo muzike i slavlja, niti formiranja kolona auta nakon utakmice", stoji u saopštenju.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com