Menu

NetzaPet 550x50

Utorak, 01 Oktobar 2019

Sporni ranitidin/ Agencija nastavlja postupak: Sa tržišta se povlači i Bosnalijekov Ranibos

  • Objavljeno u BiH

aaaeeAgencija za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine objavila je danas novo saopćenje o nastavku postupka povlačenja lijekova koji sadrže aktivnu supstancu ranitidin proizvođača Saraca Laboratories Ltd. Listi dosad povučenih lijekova iz apoteka u našoj zemlji pridružuje se i Ranibos čiji je nosilac odobrenja za stavljanje u promet kompanija Bosnalijek.

 

 

Više...

ZZZ Brčko: Uskoro zaposlenje za 150 nezaposlenih lica

  • Objavljeno u Brcko

zapos888Zavod za zapošljavanje Brčko distrikta je 27. septembra zaključio Javni poziv poslodavcima za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih lica na koji se ove godine javilo 160 firmi, a koje su aplicirale za zapošljavanje 215 lica.

 

 

Više...

Reakcija Osnovnog suda Brčko: Akcija "CER" i pravo na branioca

  • Objavljeno u Brcko

osnovni sud brckoZbog ozbiljnosti komentara koji su juče izneseni na lokalnoj brčanskoj televiziji, da je u postupku određivanja pritvora pred Osnovnim sudom Brčko distrikta BiH, osumnjičenima koji su uhapšeni u policijskoj akciji kodnog naziva „CER“, bilo onemogućeno da ostvare pravo na odbranu kroz stručnu pravnu pomoć i zastupanje, u obavezi smo javnost informisati o sljedećem.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com