Menu

NetzaPet 550x50

Četvrtak, 10 Oktobar 2019

Udruženje Brčansko srce obilježava mjesec borbe protiv karcinoma dojke

  • Objavljeno u Brcko

brc srcSvakog oktobra Udruženje oboljelih od malignih bolesti “Brčansko srce” na Trgu mladih dijeli građanima roze trakice povodom mjeseca borbe protiv karcinoma dojke. Ovogodišnjoj akciji prudružili su im se i članovi Udruženja “Medicinar” koji su građanima omogućili besplatno mjerenje šećera u krvi i krvnog pritiska.

 

 

Više...

JP "Putevi" Brčko preko 5 miliona maraka

  • Objavljeno u BiH

53.sjednica foto 2U nastavku 53. redovne sjednice Skupština Brčko distrikta BiH je, u srijedu 9. oktobra 2019. godine, dala saglasnost na Odluku o raspodjeli neraspoređene neto dobiti iz 2018. godine JP „Putevi Brčko“ u iznosu od 5.069.976,30 KM. Prema ovoj odluci 1.600.000,00 KM bit će utrošeno za izradu investiciono-tehničke dokumentacije s potrebnim studijama sanacije, rekonstrukcije i eventualne dogradnje mosta Brčko-Gunja, a preostali iznos za rehabilitaciju i rekonstrukciju magistralnih i regionalnih puteva kao i za poboljšanje određenih pozicija i tehničkih rješenja zaobilaznice oko Brčkog.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com