Menu

NetzaPet 550x50

Petak, 11 Oktobar 2019

Vlada Brčko od Bobar banke potražuje 550.000 KM

  • Objavljeno u Brcko

bobar bankaOdjeljenje za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu u Vladi Brčko distrikta tužilo je Bobar banku u stečaju i potražuje oko 550.000 KM, a u Okružnom privrednom sudu u Bijeljini danas je održana glavna rasprava u tom sudskom sporu.

 

Više...

Akcija CER Brčko: Određen pritvor osumnjičenom koji se nalazio u bjekstvu

  • Objavljeno u Brcko

61591464 specijalna policija bih foto afpPostupajući po prijedlogu Tužilaštva Brčko distrikta Osnovni sud u Brčkom odredio je jednomjesečni pritvor Z.M. (31) zbog sumnje da je u organiziranoj grupi, otkrivenoj u akciji CER, vršio nezakonitu nabavku i prodaju opojnih droga. Hapšenje Z.M. izvršeno je u utorak, 8. oktobra, poslije 15-odnevnog bjekstva, usljed čega se ukupan broj pritvorenih lica nakon ove akcije povećao na sedam. U međuvremenu je, naime, konačno potvrđena i odluka o određivanju pritvora organizatoru grupe D.Š. (30) i njegovim saradnicima.

 

 

Više...

Međunarodna sedmica djeteta obilježena i u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

2019 10 11 Djecija nedelja 3Gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Siniša Milić zajedno s Marom Matkić, šeficom Pododjeljenja za predškolsko i osnovno obrazovanje, danas je u Gradskoj vijećnici primio petnaest učenika iz osnovnih škola Brčko distrikta BiH i dječijeg vrtića „Naša djeca” povodom Međunarodne sedmice djeteta.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com