Menu

NetzaPet 550x50

Četvrtak, 17 Oktobar 2019

Baksuz Ruždija (VIDEO)

  • Objavljeno u BiH

RUZDPreko njega su prelazili balvani i zaprege, nosila ga je rijeka, udarali ga traktori, automobili i pogađao grom, ali Ruždija Mujagić još uvijek je na nogama.

 

 

Više...

Policija Brčko i ove godine obilježava Evropski dano borbe protiv trgovine ljudima

  • Objavljeno u Brcko

trgovina ljudimaEvropska komisija je proglasila 18. oktobar Evropskim danom borbe protiv trgovine ljudima. Ljudima se trguje zbog prisilnog rada, prosjačenja, lažnih usvajanja, lažnih i prisilnih brakova, trgovine ljudskim organima, pornografije, prisilne prostitucije i slično.Najugroženija kategorija su djeca i djevojke a u poslednje vrijeme i radno sposobni muškarci, a sve radi eksploatacije.

 

 

Više...

Osnovni sud Brčko: Jednomjesečni pritvor za inspektora Policije Brčko

  • Objavljeno u Brcko

zatvor pritvor policija hapsenjePostupajući po prijedlogu Tužilaštva Brčko distrikta Osnovni sud u Brčkom odredio je jednomjesečni pritvor inspektoru Policije Brčko distrikta BiH J.J. (45)*, koji je uhapšen u ponedjeljak, zbog sumnje da je zloupotrijebio položaj i nedozvoljeno držao oružje. Pritvor osumnjičenom određen je zbog bojazni da će uništiti, sakriti, izmijeniti ili krivotvoriti dokaze ili tragove važne za krivično gonjenje i da će uticajem na svjedoke ometati krivični postupak.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com