Menu

NetzaPet 550x50

Petak, 18 Oktobar 2019

Stanje u državi ih otjeralo iz BiH i već dvije godine žive američki san: “Nevjerovata je lakoća življenja ovdje”

  • Objavljeno u BiH

amer porodSvake godine, sve više građana napušta Bosnu i Hercegovinu, sa nadom da će negdje drugdje imati život dostojan čovjeka. Na taj korak se odlučio i Branko Kukavica sa porodicom pije dvije i po godine. Otišao je put Sjedinjenih Američkih Država iako je imao posao u Banjaluci, radio je na RTRS-u, a bavio se privatno i fotografijom. Posao je imala i njegova supruga, ali želja da odu i pruže sebi i kćerki jedan “normalniji” život bila je jača od svega.

Više...

Gradonačelniku Miliću u Skoplju uručeno priznanje „Globallocal“

  • Objavljeno u Brcko

2019 10 18 Svjetski kongres preduzetnika Skoplje 1U okviru 2. Svjetskog kongresa preduzetnika, koji se u Skoplju održava od 16. do 18. oktobra pod pokroviteljstvom Vlade Republike Makedonije, gradonačelniku Brčko distrikta BiH Siniši Miliću uručena je internacionalna nagrada i priznanje „Globallocal“, čime je Brčko distrikt BiH proglašen regionalnom zajednicom za kreiranje dobrog ambijenta za razvoj preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com