Menu

NetzaPet 550x50

Srijeda, 02 Oktobar 2019

Brčko: Vaso iz Vujičića optužen, nazvao policijsku stanicu i rekao da će ih pobiti sve

  • Objavljeno u Brcko

tee3Tužilaštvo Brčko distrikta BiH podiglo je optužnicu protiv Vase V.* iz Vujičića kod Brčkog zbog sumnje je 30. juna, prijetnjama da će ih ubiti, ugrozio sigurnost više službenika policije u ovom gradu. Pred Osnovnim sudom Distrikta, koji je potvrdio optužnicu, V. je optužen da je pozivima na policijski broj 122 izrekao i agresivno ponavljao prijetnje da će doći u prostorije Policije Distrikta i sve ih poubijati.

 

Više...

Denis Zvizdić o Distriktu sa Milićem, Kadrićem i Filipovićem

  • Objavljeno u Brcko

2019 10 02 posjeta zvizdic 1Gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Siniša Milić zajedno s predsjednikom Skupštine Brčko distrikta BiH Esedom Kadrićem i njegovim zamjenikom Ivom Filipovićem danas se sastao u Gradskoj vijećnici s predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Denisom Zvizdićem gdje su razgovarali o temama koje su od interesa za Distrikt i BiH.

 

Više...

Djevojčici mobilni telefon eksplodirao pored glave i ubio je

mobitel u krevetu ilustracija 559dce6f04a252c5e5c6bab07e67a37b view article newTinejdžerka Alua Astkič Abzalbek (14) umrla je od povreda glave koje je zadobila nakon što joj je mobilni telefon tokom punjenja na jastuku eksplodirao pored glave dok je spavala. Djevojčica je otišla u krevet dok je slušala muziku u svojoj kući u Kazahstanu, a idućeg jutra pronađena je mrtva sa baterijom koja je eksplodirala, piše Daily Mail.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com