Menu

NetzaPet 550x50

Srijeda, 30 Oktobar 2019

Brčko: MUŠKI STERILITET – DR. MIRZA IBRIŠIMOVIĆ

  • Objavljeno u Brcko

miiiNedavno je u gradskom Omladinskom centru u Brčkom održano vrlo važno predavanje o muškom sterilitetu. Predavač, doktor Mirza Ibrišimović, istakao je da je ova tema izuzetno važna te da bi se zbog porasta broja muškaraca koji imaju problema sa plodnošću, trebalo što prije početi raditi na prevenciji.

 

 

Više...

Održana vježba „NICS Brčko 2019”

  • Objavljeno u Brcko

2019 10 30 Odrzana vjezba NICS Brcko 1Uz korištenje aplikacije „Komandni sistem za incidente sljedeće generacije” (NICS) pripadnici Odjeljenja za javnu sigurnost Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine danas su zajedno s Ministarstvom sigurnosti BiH, Federalnom upravom civilne zaštite, Policijom Brčko distrikta BiH, Crvenim krstom/križom Brčko distrikta BiH, RSK „Nemo” i “Xcentrom” održali terensku vježbu spašavanja na vodi koja se već drugi dan održava u Brčkom pod nazivom „NICS Brčko 2019”.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com