Menu

NetzaPet 550x50

Utorak, 26 Februar 2019

Brčko: Šahovski turnir „Kadeti protiv FIDE majstora" u povodu obilježavanja Dana nezavisnosti BiH

  • Objavljeno u Brcko

sah 2Sportsko društvo Veterani 92 Brčko distrikt Bosne i Hercegovine i Šahovski klub „Magnus" Brčko distrikt Bosne i Hercegovine organizuje šahovski turnir „Kadeti protiv FIDE majstora" u Brčkom, a u povodu obilježavanja Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, u petak, 1. marta 2019. godine, sa početkom u 15:00 sati. Turnir će se održati u prostorijama Šahovskog kluba „Magnus" Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, na adresi Islahijet broj 6.

 

Više...

Brčko: Od pružnog prelaza na Bijeljinskoj cesti do raskrsnice „Kuglana" saobraćaj će biti otežan zbog radova

  • Objavljeno u Brcko

bul 2Odjeljenje za javne poslove obavještava sve učesnike u saobraćaju da će od dana 26. 2. (utorak) 2019. godine, u narednih sedam (7) dana, saobraćaj u ulici Uzunovića, dionica od pružnog prelaza na Bijeljinskoj cesti do raskrsnice „Kuglana", biti otežan, a na momente i obustavljan zbog radova na rekonstrukciji ulice Uzunovića (druga traka Bulevara) Kuglana –pružni prelaz.

 

Više...

Žana Dragutinović i Jasmin Klebić sportisti godine Brčko 2018.

  • Objavljeno u Brcko

2019-02-26-Izbor sportiste godine-2Na svečanoj ceremoniji proglašenja najboljih sportista i sportskih događaja u 2018. godini, održanoj sinoć u brčanskom Domu kulture, laskava priznanja sportista godine u ženskoj i muškoj konkurenciji pripala su Žani Dragutinović (ŽOK „Bimal-Jedinstvo") i Jasminu Klebiću (Kajak-kanu klub „Zaveslaj").

 

Više...

Dobro, šta ćemo sad: “Uhljebiti se” ili otići?

  • Objavljeno u BiH

na-mladima-njemacka-ostaje-iseljavanje-odlazak-u-njemacku-810x522Postati korisnik državnog proračuna i uljuljkati se u sigurnost – težnja je mnogih mladih i nezaposlenih. S druge strane, neki žele samo kratko raditi da bi mogli otići i u drugoj zemlji potražiti bolji život. Međutim, u mreži želje za „uhljebljenjem" i poraznim statistikama o iseljavanju iz BiH koje govore da je samo u posljednje četiri godine iselilo više od 150 tisuća ljudi, postoje i oni treći.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com