Menu

DupleGige 550x50

Srijeda, 13 Mart 2019

Brčko: Gimnazija organizovala „Etno –dan“

  • Objavljeno u Brcko

etno-naslovna-642x336Brčanska gimnazija „Vaso Pelagić" , u saradnji sa Bošnjačkom zajednicom kulture „Preporod", Hrvatskim kulturnim društvom „Napredak" i Srpskim prosvjetnim i kulturnim društvom „Prosvjeta", organizovala je danas u prostorijama škole kulturno-umjetničku manifestaciju „Etno –dan".

 

Više...

Skupština prihvatila Plan rada Vlade Distrikta

  • Objavljeno u Brcko

Foto 1 Sjednica SkupštineZastupnici Skupštine Brčko distrikta BiH tokom prijepodnevnog rada prihvatili su Plan rada Vlade Distrikta za tekuću godinu, te u proceduru prvog čitanja pustili Zakon o planiranju i građenju kao i izmjene i dopune Zakona prostornom planiranju u Distriktu.

 

Više...

Slobodan uputio poruku Tuzlacima: ‘Izvinite što ste svi znali da sam Srbin, a niste mi ništa nažao uradili i rekli’

  • Objavljeno u BiH

Dragi Tuzlaci. Izvinite što vam moja unutrašnja osjećanja nikada nisu bila razlog za maltretiranje, izrugivanje i diskriminisanje. Izvinite što ste znali da sam iz Bijeljine, Republike Srpske, izbjeglica iz Ilijaša. Izvinite jer vam to nikada nije bio predmet nasilja ili pogrdnih riječi.

 

slobodan-blagovcanin1-ilustracija-640x298Izvinite što sam na pitanje za koji svjetski klub navijaš, uvijek govorio za beogradsku Crvenu Zvezdu. Izvinite i što sam nosio obilježja mog najdražeg kluba. Izvinite što sam uvijek navijao i navijaću za reprezantaciju Srbije. Izvinite što sam se uvijek osjećao prijatno u vašem društvu.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com