Menu

InfoBrcko.com - Četvrtak, 01 Avgust 2019

Brčko: Isplata socijalno ugroženima tek na jesen

  • Objavljeno u Brcko

soc55Revizija nad korisnicima prava na dodatak za tuđu njegu i pomoć drugog lica nad 2.700 osoba privodi se kraju, ali isplate novih iznosa neće biti moguće prije izmjena i dopuna Zakona o socijalnoj zaštiti, što bi moglo da se očekuje na jesen.

 

 

Više...

Zatvor za Osmanović, pucao iz pištolja na više lica na Novom Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

pi88Tužilaštvo Brčko distrikta BiH okončalo je postupak po optužnici protiv Đanija Osmanovića (35) optuženog da je početkom godine u brčanskom naselju Novo Brčko ispred stambene zgrade u Željezničkoj ulici upotrebom vatrenog oružja počinio više krivičnih djela. Njega je Osnovni sud Distrikta osudio na kaznu zatvora u trajanju jedne godine i devet mjeseci, nakon što je prethodno prihvatio sporazum o priznanju krivice zaključen između Tužilaštva i optuženog.

 

 

Više...

Street Style Show 4. avgusta u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

PLAKAT SPONZORIBrčko distrikt petu godinu zaredom ugostiti će tjunere iz cijele BiH ali i Regiona na Tuning manifestaciji pod dobro poznatim nazivom “Street Style Show – District Edition #5”.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com