Menu

InfoBrcko.com - Srijeda, 15 Januar 2020

Suživot na liniji razgraničenja

  • Objavljeno u BiH

suzStanovnici nekoliko sela koja se nalaze na području opštine Foča, na entitetskoj liniji razgraničenja Republike Srpske i Federacije BiH, nedavno su uredili trasu puta, kako bi je pripremili za asfaltiranje, na proljeće.

 

 

Više...

Oko 100 firmi u gašenju, više od 90 hiljada računa blokirano

  • Objavljeno u BiH

kat6Radislava Milinković jedna je od više od stotinu preostalih radnika Fabrike cijevi „Unis“ iz Dervente, firme u kojoj je nekoliko dana prije početka 2020. godine otvoren stečaj. Tako je, kako kaže Radislava, u Novu godinu ušla bez posla, a do penzije joj je ostalo još trinaest godina.

 

 

Više...

U narednim mjesecima tehnički prijem obilaznice oko Brčkog i sanacija klizišta

  • Objavljeno u Brcko

140120 edin zaimovicVladin Odjel za javnu sigurnost završio je proceduru za odabir najboljeg i najkompetentnijeg izvođača za tehnički prijem, a nakon žalbenog postupka, očekuje se uvođenje izvođača u posao i stavljanje obilaznice oko Brčkog u puni kapacitet. Kompletan posao bi trebao biti završen za oko dva mjeseca, kazao nam je Edin Zaimović, šef Odjela.

 

 

Više...

Brčak "amidža" ima novu funkciju

muniDom naroda Parlamentarne skupštine BiH počeo je zasjedanje u Sarajevu. Prije rasprave o dnevnom redu, Dragan Čović, predsjedavajući ovog doma, obavijestio je prisutne da je Centralna izborna komisija BiH donijela odluku o dodjeljivanju mandata delegatu Munibu Jusufoviću iz Saveza za bolju budućnost BiH.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com