Menu

InfoBrcko.com - Subota, 18 Januar 2020

Politika u bh. košarci?

  • Objavljeno u Sport

kkkkkkuZbog kršenja propozicija Prvenstva BiH u košarci, nesuglasica i loše komunikacije između klubova u vezi nominacije i zakazivanja utakmica, što je dovelo do toga da generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH Amer Čolan donese odluku o prekidu državnog prvenstva, 15. januara je Upravni odbor Košarkaškog saveza održao vanrednu sjednicu.

 

 

Više...

Kuda i zašto odlaze građani BiH?

  • Objavljeno u BiH

odd3Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine je nedavno objavila Studiju o emigracijama u kojoj se navodi da se kao jedini relevantan podatak o odlasku ljudi iz BiH, umjesto sadašnjih procjena, mogu uzeti podaci oo broju izdatih boravišnih dozvola.

 

 

Više...

BiH: Presretač ga "ulovio" na 266 km/h

  • Objavljeno u BiH

motorcycle coverBrzina od 266 kilometara na čas kojom se kretao motociklista na magistralnom putu Banjaluka - Gradiška najveća je koju su evidentirali presretači u Republici Srpskoj u prošloj godini.

 

 

Više...

Tesla ili Lada? (VIDEO)

laddLjubitelj automobila iz Moskve, Aleksandar Trubnikov od starudije je napravio sajber-vozilo po uzoru na novi teslin model Cybertruck-a.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com