Menu

InfoBrcko.com - Nedjelja, 26 Januar 2020

Članovima Predsjedništva BiH upućeno pet prijetnji

  • Objavljeno u BiH

predd4Direkcija za koordinaciju policijskih tijela u BiH u prošloj godini zabilježila je 36 prijetnji licima i objektima koje štite službenici Direkcije, od kojih je pet bilo upućeno članovima Predsjedništva BiH, izjavio je direktor Direkcije Mirsad Vilić.

 

 

Više...

Brčko: Održana Svetosavska akademija

  • Objavljeno u Brcko

akademija1Njegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanskog Fotije poželio je na Svetosavskoj akademiji u Brčkom da srpski narod u distriktu živi u svetosavskoj ljubavi i jedinstvu.

 

 

Više...

Kako su zataškavana srpska zlodjela u Brčkom - "leševe zakopati a na njih posuti građevinski materijal od srušenih džamija"

  • Objavljeno u Brcko

jb75das6bDana 29. septembra 1992. godine ratni načelnik vojnoobavještajnog organa Istočnobosanskog korpusa Vojske Republike Srpske, tadašnji kapetan I klase Simeun Čuturić šalje izvještaj Glavnom štabu VRS, u kojem se navode namjere i proces uništenja Bošnjaka i Hrvata tokom mjeseca maja i juna 1992. godine na prostoru Brčkog, kao i nastojanje prikrivanja ovih zlodjela.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com