Menu

InfoBrcko.com - Četvrtak, 20 Februar 2020

Zabrana saobraćaja u ulici Branislava Nušića u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

RADOVI NA PUTU 620x330Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta BiH izdala je Rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja za sva vozila u ulici Branislava Nušića u dijelu naselja “Centar” u Brčkom, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji ove ulice.

Više...

Brčko: Održane radionice na temu “Rano upozorenje i uzbunjivaje građana”

  • Objavljeno u Brcko

0218 civilna zastita obuka 1 649x365U okviru projekta Europska unija za bolju civilnu zaštitu održane su radionice na temu „Rano upozorenje i uzbunjivanje građana”. Cilj kompletnog projekta je priprema službi civilne zaštite u BiH za uključivanje u mehanizam Europske unije za civilnu zaštitu. Na projektu su učestvovali predstavnici Ministarstva sigurnosti, Uprave civilne zaštite RS-a i Federacije i Ured za hitne situacije Brčko distrikta, a predavači su bili službenici civilne zaštite Hrvatske.

Više...

Brčko: Sutra u Omladinskom centru projekcija dva filma

  • Objavljeno u Brcko

Omladinski centar Brcko 642x336Omladinski centar “Vermont” u saradnji sa Udruženjem Nezavisnih Stvaralaca i Aktivista „Geto“ vas poziva na projekciju filma u gradski Omladinski centar, petak 21.2. sa početkom u 18h.Prikazaćemo dva filma sa tematikom sa kojom se svi susrećemo.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com