Menu

InfoBrcko.com - Subota, 29 Februar 2020

BiH čeka novi talas migranata

  • Objavljeno u BiH

migranti hodajuBiH se sprema za novi migrantski talas koji je već počeo da se nazire, a prognoze nadležnih pokazuju da će ova godina biti još izazovnija nego prethodne dvije.

Više...

Nerealno očekivati da će OHR i stranci riješiti problem BiH

  • Objavljeno u BiH

plNakon što je Milorad Dodik, član predsjedništva BiH i predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) koji drži vlast u bh. entitetu Republika Srpska (RS) i koji je dio vlasti na nivou Bosne i Hercegovine poslije odluke Ustavnog suda o poljoprivrednom zemljištu u BiH zajedno sa drugim strankama iz bh. entiteta Republika Srpska i posebnim zaključcima Narodne skupštine RS-a odlučio glasanjem protiv svakog prijedloga blokirati donošenje odluka na nivou BiH sve dok se ne "izbace" trojica stranih sudaca iz Ustavnog suda BiH, upućeni su i pozivi Uredu visokog predstavnika (OHR) u BiH da djeluje.

Više...

Brčko: Navijači reprezentacije BiH bakljadom i pjesmom obilježili Dan nezavisnosti BiH

  • Objavljeno u Brcko

 

Večeras su na Trgu mladih, ispred spomenika Armije Republike BiH, navijači reprezentacije BiH bakljadom i uz pjesmu "Jedna si, jedina", čestitali svim građanima Bosne i Hercegovine 01. mart - Dan Nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Nadajmo se da će u bliskoj budućnosti biti sve više onih kojima će ovaj dan značiti mnogo više nego do sada.
Također, pozivamo sve građane Brčko distrikta BiH da sutra obilježimo Dan nezavisnosti na Trgu mladih od 17:00h, a potom i u Domu kulture svečanom akademijom od 18:00h.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com