Menu

Princ iz Eleja 550x50

Petak, 27 Januar 2023

Bez četvrtog delegata u Domu naroda PS BiH

o 6632625 1024

 

 

Okončano brojanje glasova

 

Glasanje za izbor delegata u Domu naroda Parlamenta FBiH završeno je prije 10-ak minuta. Glavni fokus je na tome ko će biti peti delegat u Klubu Hrvata Doma naroda PS BiH.

 

Kako smo pisali ranije, HDZ je svoju podršku Stojanovićevoj kandidaturi uslovljavao time da SDP podrži HDZ-ovog delegata u Domu naroda PS BiH.

 

Naš novinar sa lica mjesta javlja kako SDP ipak, nije pristao na uslove HDZ-a, te da ova stranka neće imati četvrtog delegata u Domu naroda PS BiH.

 

HDZ-ovi delegati u Domu naroda PS BiH biće: Zdenko Ćosić, Marina Pendeš i Dragan Čović. Druga dva delegata su HNS-ov Ilija Cvitanović, a posljednji peti delegat će biti Zlatko Miletić.

 

 

Izvor: Oslobođenje

Više...

Radarske kontrole od 30.01.do 05.02.2023.godine

cyberBannerMD

 

 

Jedinica saobraćajne policije Policije Brčko distrikta BiH, pored ostalih poslova i zadataka iz svoje nadležnosti vršit će unaprijed najavljene kontrole radarskog mjerenja brzine kretanja vozila u naseljenim mjestima, kao i van naselja na području Brčko distrikta BiH i to:

Više...

Usvojeni novi tarifni stavovi

  • Objavljeno u Brcko

nova zgrada JKP 1

 

 

Upravni odbor JP „Komunalno Brčko“ d.o.o., na svojoj 33. sjednici, održanoj 23.1.2023. godine donio je novu Odluku o tarifnim stavovima za isporuku električne energije za kvalifikovane kupce Brčko distrikta BiH koji se ne snabdijevaju u okviru univerzalne usluge, koja će se primjenjivati od 1. februara 2023. godine.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com