Menu

Čarolija lokosica na Derventa Nektar futsal Istaknuto

Futsal-FotoJureBanfiU noći kada su igrane finalne utakmice za sve kategorije (muških i ženskih ekipa) jednog od najboljih futsal turnira u regionu, lokosice su fantastičnom igrom očarale oko 2000 gledalaca koji su aplauzima ispratili sjajne poteze naših igračica.

 

Finalni duel sa ŽFK Radnik-Bumerang iz Bijeljine pokazao je koliko su lokosice željele pobjedu.

 

Od samog starta naše djevojke su krenule silovito i vec na isteku druge minute povele sa 2:0.

 

Igračice Radnika su iskoristile opuštenost naših igračica i smanjile na 2:1, a to kao da je samo dalo dodatni motiv našim djevojkama koje su od tog momenta skoro u svakom napadu bile u prilici za postizanje pogotka. Sjajni potezi su se redali kao na traci, a golovi padali kao kiša. Maksimalna kontrola meča donijela je lokosicama visoku pobjedu od 7:1 i titulu pobjednika ovogodišnjeg Derventa Nektar futsal turnira.

 

Nagrade za najbolje aktere turnira takodje su završile u rukama naših igračica. Najboljom igračicom proglašena je Nikolina Vujadin, najbolja golmanica je Jasmina Dada Čorbadžić, a najbolji strijelac turnira je Aldina Škahić.

 

 

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com