Menu

Prosinečki do 5. marta šalje pozive za Bugarsku i Senegal, okupljanje u Razgradu

robert-prosineckiNogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u martu će odigrati dvije prijateljske utakmice. Prvo ćemo gostovati Bugarskoj 23. marta, a četiri dana kasnije igramo protiv Senegala u francuskom Le Havreu.

 


Lokacija meča s Bugarima je grad Razgrad, udaljen istočno oko četiri sata vožnje od Sofije, a susret će se igrati na stadionu Ludogorets Arena sa kapacitetom od oko 9.000 mjesta.

 

Nakon što bh. reprezentativci završe obaveze s klubovima neće dolaziti u BiH, već će direktno ići put Razgrada, gdje će se okupiti 19. marta.

 

Selektor bh. reprezentacije Robert Prosinečki ovaj put na okupu će imati gotovo sve igrače budući da je u utakmicama sa Sjedinjenim Američkim Državama i Meksikom mogao računati uglavnom na igrače iz Premijer lige BiH.

 

Prosinečki će, kako saznajemo, pozive za martovske prijateljske mečeve uputiti najkasnije do 5. marta.

 

Susreti s Bugarskom i Senegalom bit će odlična prilika da se selektor upozna s igračima koji će činiti kostur ekipe u narednom periodu.

 

Piše: N. K./Klix.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com