Menu

Gradonačelik na svečanom prijemu čestitao uspjehe ŽOK "Bimal-Jedinstvo" i MOK "Mladost Brčko" Istaknuto

2018-04-26-Prijem Odbojkasa-2Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić upriličio je večeras svečani prijem u Gradskoj vijećnici za odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba "Bimal –Jedinstvo" i odbojkaše Muškog odbojkaškog kluba "Mladost", Brčko, povodom nedavno osvojenih titula šampiona BiH.

 

 

U znak zahvalnosti za izuzetan doprinos u promociji distrikta Brčko i izuzetnih sportskih rezultata gradonačelnik Milić predstavnicima odbojkaških klubova uručio je zahvalnice. Sa kapitenima Sandrom Mitrović i Sašom Zimonjićem gradonačelnik je simbolično presjekao pobjedničku tortu.

 

On je odbojkašicama, odbojkašima, njihovim trenerima, predsjednicima klubova i sportskim radnicima čestitao na osvojenim titulama i zahvalio se za pobjede koje donose u naš grad.

 

"Vlada mora kroz svoje aktivnosti koje se tiču obezbjeđivanja uslova za takmičenje i sportsku infrastrukturu pokušati da prati uspjehe odbojkaškog sporta. Siguran sam da ćete vi, kao i ja, biti ovdje i sledeće godine istim povodom", naveo je Milić.

 

Odbojkaši su zahvalili gradonačelniku na časti koju im je iskazao večerašnjim prijemom. " Divan osjećaj je biti prvak u svojoj zemlji. Pogotovo kada nam gradonačelnik na ovakav način pokaže da prati naš rad i rezultate i zbog toga smo veoma ponosni", istakli su kapiteni klubova.

 

Podsjećamo da su popularne "brčanske princeze" proteklog vikenda osvojile dvanaestu titulu prvaka Odbojkaškog saveza BiH pobjedom nad Odbojkaškim klubom "Kula – Gradačac". Ništa manji nije bio ni uspjeh OK "Mladost", Brčko, koji su istog dana pred domaćom publikom petu godinu zaredom osvojili titulu šampiona BiH pobijedivši ekipu "Radnika" iz Bijeljine.

 

2018-04-26-Prijem Odbojkasa-12018-04-26-Prijem Odbojkasa-3

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com