Menu

Dedu Jelene Đoković našli vezanog za dalekovod: Tražili dva miliona eura? Istaknuto

jelena-djokovic-deda-696x456Deda Jelene Đoković, supruge srpskog tenisera Novaka Đokovića, Miloslav Radisavljević (85), živi na svega 500 metara od policijske stanice, ali to razbojnike nije omelo da mu upadnu u kuću, opljačkaju, a potom ostave vezanog za dalekovod, dok ga nisu pronašli mještani u kukuruzištu, piše Blic.

 

 

Napadnut je tokom pretprošle noći, i tvrdi da su mu dvojica muškaraca nasilno ušla u kuću, zahtjevajući od njega da im da novac, što je on odbio. Kako Blic saznaje, razbojnici sa ga potom lisicama vezali u kukuruzištu udaljenom par kilometara od njegovog porodičnog doma.

 

Mještani smatraju da je Milosav "namješten", da su očekivali da će imati novca kod sebe, jer znaju da mu je unuka udata za jednog od najboljih i najbogatijih tenisera svijeta. Ipak, deda živi skromno i miliona u njegovoj kući nema, pa su razbojnicu uzeli 26.000 dinara (oko 500 KM) i mobilni telefon.

 

Prema riječima njegovog brata, Miloslav, iako vremešan, živeo je sam, ali stalno mu je neko dolazio u posjetu – sin ili ćerka, rodbina, komšije.


Dalekovod za koji je bio vezan starac FOTO blic.rs

 

– Ne izgleda dobro, snužden je, teško je podnio sve ovo – kaže Milan, Miloslavov brat.

 

Predsjednik Opštine Ljig Dragan lazarević naveo je da je u pitanju pokušaj otmice, da su razbojnici znali u čiju kuću ulaze i da su tražili dva miliona eura otkupa.

 

– Pronašli smo ga vezanog lisicima za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić, koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć – kazao je Lazarević.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com