Menu

Pjanić: Atmosfera je bila kao u dobra stara vremena, čestitam svima na ovom uspjehu

pj8Veznjak reprezentacije BiH Miralem Pjanić bio je zadovoljan nakon remija Zmajeva protiv Austrije zahvaljujući kojem smo prošli u Ligu A te smo izborili plasman u baraž na Evropsko prvenstvo.

 


Pjanić je prije svega čestitao stručnom štabu na uspješnoj smjeni generacija koju su napravili te je rekao kako je ovo ekipa koja će u budućnosti predstavljati BiH.

 

"Zadovoljni smo, čestitam čitavoj ekipi, dosta dobrih igrača je prestalo igrati za reprezentaciju, ali osim Kolašinca koji nedostaje, ovo su igrači koji predstavljaju budućnost BiH i svi zajedno ćemo pokušati da odemo na Evropsko prvenstvo. Stručni štab i selektor su uradili dobar posao, trebalo je vratiti dobru atmosferu i dobru igru, koju imamo u posljednje vrijeme i čestitam svima", kazao je Pjanić.

 

On se nakon toga zahvalio navijačima na sjajnoj podršci koju su pružili njemu i njegovim saigračima.

 

"Atmosfera je bila fantastična, ovo se odavno čekalo i bilo je kao u stara vremena. Vratili smo im zalaganjem i igrom, zaslužili smo ove navijače i oni nikada nisu izostajali. Uvijek su bili s nama. Idemo u A grupu, sigurno je da će biti teško, možda i nismo spremni za to, ali smo bili dominantni u B grupi i zasluženo smo tamo", kazao je Pjanić.

/klix/

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com