Menu

Beg Oil G. Rahić osvajač 16. Bajramskog turnira u Brčkom

beg-oil-1024x683U dvorani Ekonomske škole u Brčkom završen je 16. Bajramski malonogometni turnir u organizaciji MNK Klanac iz ovog grada.

 

 

Nakon deset takmičarskih dana prije finalne večeri, došao je kraj za ovogodišnje izdanje bajramskog malonogometnog turnira u Brčkom. Sve izvještaje mogli ste da pratite na našem portalu, i čast nam je što smo bili dio ovog spektakla.

 

U konkurenciji seniora prvo mjesto pripalo je veoma kvalitetnoj ekipi Beg Oil G. Rahić koja je u finalu rezultatom 5:3 bila bolja od Zlatare Kekeš. Osvajačku ekipu predvodili su futsal reprezentativci BiH, Darko Milanović i Srđan Ivanković, pojačani sa dobro poznatim imenima, Miralemom Golaćom, Benjaminom Avdićem i drugim.

 

Treće mjesto pripalo je ekipi Futsal Doborovci koja je sa 4:0 bila bolja od ekipe Džakule.

Za najboljeg igrača i strijelca turnira proglašen je Miralem Golać iz pobjedničke ekipe, dok je nagrada za najboljeg golmana otišla u ruke Bilal Spahića iz drugoplasiranog tima.

 

Kod veterana titula najboljih pripala je domaćem MNK Klanac, koji je sa 4:0 bio bolji od Kaskade.

 

U juniorskoj konkurenciji prvo mjesto je pripalo MNK Kaskada iz Gračanice, koji je sa minimalnih 1:0 bio bolji od ekipe Amazon 2.

Kadeti NK Banovići su u finalu u svojoj kategoriji sa 3:1 slavili protiv NK Čelić i tako osvojili glavnu nagradu u ovoj konkurenciji.

U pionirskoj konkurenciji prva nagrada otišla je u ruke ekipe Polet Džakule koja je sa 4:1 slavila protiv FA Prijatelji Brčko.

U finalu pjetlića ekipa Mrkaljević Čelić je sa 2:0 pobijedila FK Lokomotiva.

 

beg-oil-1024x683

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com