Menu

Spektakl za dva jubileja: MNK "Klanac" – Futsal Reprezentacija BiH U-19 2 : 3 Istaknuto

Fucal-Klanac-Reprezentacija-U-19-033-17-1024Futsal reprezentacija BiH U -19 završila je trodnevne pripreme u Brčkom.

 

 

Reprezentativci su odigrali prijateljsku futsal utakmicu sa svojim domaćinom Malonogometnim klubom Klanac Brčko pred publikom u ispunjenoj dvorani Ekonomske škole.

 

Bio je ovo pravi spektakl kojim je obilježena 19. godišnjica Brčko distrikta i deseta godišnjica kluba Klanac.

 

Reprezentacija je pobijedila 3 : 2. Golove su, za reprezentaciju, postigli Dejan Trifunović, dva, i Amer Džindić, jedan, a za Klanac Amer Čaušević i Almedin Ibrahimbašić.

 

Izbornik reprezentacije je uputio zahvalu čelnicima Vlade i Skupštine Distrikta i čestitao im 19. godišnjicu, a svojim domaćinima MNK Klanac desetu godišnjicu i gostoprimstvo, te svim gledateljima utakmice i cijelom Brčkom se zahvalio na ljubaznosti koju su imali tijekom boravka u gradu na desnoj obali Save.

 

Reprezentacija nastavlja pripreme za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo, MNK Klanac planirane manifestacije za 10. godišnjicu, a Brčko distrikt realizaciju bogatog programa donijetog za obilježavanje 19. godišnjice.

http://radiobrcko.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com