Menu

Corriere dello Sport: Ranieri spriječio tučnjavu između Džeke i El Shaarawyja

dz7777Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko imao je verbalni sukob sa saigračem Stephanom El Shaarawyjem na poluvremenu utakmice protiv SPAL-a, piše Corriere dello Sport.

 


Na naslovnici ovih novina piše da je Džeko imao žestok verbalni sukob s El Shaarawyjem na poluvremenu utakmice protiv SPAL-a, a u tom trenutku Roma je gubila rezultatom 1:0. Oni pišu da su igrači Rome i trener Ranieri u posljednji trenutak spriječili da u svlačionici dođe do tučnjave između ova dva igrača.

 

"Mnogi su morali intervenisati kako bi spriječili da rasprava između Džeke i El Shaarawyja postane boksersi meč", piše Corriere dello Sport.

 

Ovaj mediji piše da bi i Džeko i El Shaarawy mogli biti kažnjeni po povratku u Rim, odnosno nakon kraja reprezentativne pauze, ali još uvijek nije poznato da li će biti udaljeni iz tima ili će proći samo s novčanom kaznom.

 

Navodno, razlog banalne svađe je jedna situacija iz prvog poluvremena kada El Shaarawyjevo dodavanje nije pronašlo Džeku, što je iznerviralo ionako nervoznog napadača Rome.

 

Podsjećamo, Džeko se u prvom poluvremenu utakmice protiv SPAL-a sukobio i s protivničkim igračima, a taj meč Vučica je izgubila rezultatom 2:1.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com