Menu

Najbolji kick-bokser u istoriji BiH Zijo Poljo posjetio Klub borilačkih sportova „Storm Gym“ Brčko Istaknuto

zijo poljo posjeta storm brcko 6Najbolji kick-bokser u istoriji BiH Zijo Poljo posjetio je Klub borilačkih sportova „Storm Gym“ Brčko i time uveličao treću godišnjicu ovog kluba koji, inače vodi prvak svijeta u kick- boksu i sa brojnim osvojenim medaljama Vedad Mulaomerović.

 

 

Mulaomerović koji je veliki prijatelj sa Poljom pokazao je veliko zadovoljstvo što je posjetio klub i susreo se sa mladim borcima.

 

“Presretan sam posjetom Zije Polje i ugostili smo ga kako to sportisti i rade. Seminar smo odradili dobro što nas je još više učinilo sretnim kako mene i Polju tako i naše mlade borce”, rekao je Mulaomerović.

 

Prilikom posjete Zijo Poljo je rekao da se mladi trebaju baviti sportom i da mu je to draže nego da rade neke loše stvari i dao veliku podršku mladom klubu „Storm Gym“ Brčko u kojem vidi, kako je rekao, pozitivnu budućnost.

 

Klub „Storm Gym“ broji oko 50 članova. Trenutno radi sa djecom do 10 godina, od 10 do 15 godina i od 15 godine pa nadalje. Takođe u klubu je aktivna i grupa djevojaka koje su pokazale interesovanje za ovim sportom kao i rekreativci. Klub je do sada učestvovao na više od deset turnira osvojivši preko dvadeset medalja.

zijo poljo posjeta storm brcko 6zijo poljo posjeta storm brcko 6zijo poljo posjeta storm brcko 6

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com