Menu

Torino u bojama reprezentacije BiH, Zmajevi će večeras imati veliku podršku Istaknuto

torrReprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Torinu igra utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine protiv selekcije Italije, a na susretu na Juventusovom stadionu imat će veliku podršku svojih navijača.

 

 


Ulice Torina još od jutarnjih sati ispunjene su navijačima koji defiluju obučeni u dresove reprezentacije sa šalovima i zastavama, javlja dopisnik portala Klix.ba s lica mjesta.

 

Počelo je i okupljanje na glavnom trgu odakle će se najvatreniji navijači zaputiti prema stadionu, a može se primijetiti da će navijači svih bh. klubovi ubiti jedinjeni uprkos netrepeljivosti tokom duela u bh. takmičenju između njihovih ekipa.

 

U Torino su stigli i mladi i stari, kao i kompletne porodice te je atmosfera zaista sjajna, iako je reprezentacija nedavno podbacila u duelu protiv Finske. Tako su kamere portala Klix.ba zabilježile kako se pojedini navijaču u Torinu zabavljaju i uz taktove narodne muzike.

 

Utakmica između Italije i BiH igra se večeras u Torinu s početkom od 20:45 sati. U foto-galeriji možete pogledati fotografije bh. navijača s ulica Torina.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com