Menu

RK Jedinstvo 2015 Brčko sa stopostotnim učinkom ubjedljivo osvojila prvo mjesto Istaknuto

ru1Na ovogodišnjem međunarodnom rukometnom turniru Bijeljina Cup 2019 koji se protekli vikend održao na terenima Etno sela Stanišić učestvovalo je 90 ekipa iz 9 država sa preko 1500 rukometaša.

 

 

U generaciji momaka rođenih 2002. godine i mlađi ekipa RK Jedinstvo 2015 Brčko je sa stopostotnim učinkom ubjedljivo osvojila prvo mjesto.

 

U Brčko osim pehara za najbolju ekipu stigla su i laskava priznanja za najboljeg golmana Turnira koju je ponio Njegoš Lukić i najboljeg igrača Turnira za što je jednoglasno izabran lijevi bek šampionske ekipe Nemanja Peštić.

 

Boje RK Jedinstvo 2015 na ovom Turniru branili su Čajtinović Dino, Lukić Njegoš, Milanković Aleksa, Lujić Lazar, Spasojević Stefan, Tučić Andrej, Kaurin Nemanja, Fuad Fehratbegović, Novak Nemanja, Renato Pudić, Nikola Jelisić, Ermin Pekić, Vuk Bošković, Nemanja Peštić, Radivoje Lujić, Lukić Marko, Sergej Stjepanović i Boris Blažić.

 

Mlade brčanske šampione sa klupe su majstorski vodili Uglješa Glamočić i Vedran Vuković.

 

ru3ru3ru3

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com