Menu

Briljantan povratak Hajrovića: Igrali smo kao ekipa, nadam se da ćemo ovako nastaviti Istaknuto

hajjBh. reprezentativac Izet Hajrović bio je vrlo zadovoljan nakon pobjede Zmajeva protiv Finske u meču 7. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a on je odmah nakon ulaska u igru postigao gol i doveo naš tim u vodstvo.

 

 


Hajrović je u igru ušao umjesto povrijeđenog Edina Višće, a nakon samo nekoliko minuta primio je jednu loptu od Kvržića i desnom nogom doveo naš tim u vodstvo.

 

Izet je večeras pokazao da zaslužuje mjesto u reprezentaciji, a nakon meča je rekao da su navijači prepoznali timsku igru te da se nada kako će on i njegovi saigrači nastaviti s dobrim rezultatima.

 

"Igrali smo dobro, prije svega kao ekipa, a to su navijači vidjeli. Pokazali smo da možemo i hoćemo, nadam se da ćemo nastaviti ovako već u utorak protiv Grčke. Ja se uvijek zahvaljujem navijačima, oni mi pružaju veliku podršku, a oni su mi dali motivaciju kada sam ušao i hvala im još jednom puno", kazao je Hajrović.

 

Naredni meč Zmajevi igraju u utorak kada gostujemo kod Grčke u Atini.

 

(klix)

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com