Menu

Brčak Mustafa Peljto šef stručnog štaba FK “Jedinstvo” Istaknuto

mustKako “infobrcko.com” saznaje Brčak Mustafa Peljto, dugogodišnji sportista i fudbalski trener, Brčak sa UEFA Pro licencom najvišim nivom trenerske licence u fudbalu i Brčak koji je više od dvadeset godina živio u Holandiji, potpisao je saradnju sa FK “Jedinstvo” i obavljati će funkciju šefa stručnog štaba.

 

 

On je rekao da će dati gradu i maksimalni doprinos radu kluba i da vjeruje kako njegovo znanje može pomoći uz saradnju sa drugim stučnjacima kako bi FK “Jedinstvo” postalo bh. premijerligaš.

 

“FK “Jedinstvo” nije bio prije samo simbol i najbolji fudbalski kolektiv u gradu, nego je bio ponos čitave regije i šire i da to najbolje znaju oni koji su u tom vremenu bili uz “Jedinstvo””, rekao je Mustafa.

 

Da Mustafa potiče iz uspješne sportske porodice potvrđuje i njegov brat Mensur Peljto nekadašnji svjetski prvak u boksu.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com