Menu

Bajević: Imamo kvalitet da se suprotstavimo ekipama u grupi Istaknuto

bajevvSusreti će se igrati od septembra do novembra, a pobjednici četiri grupe u junu naredne godine igrat će u finalu Lige nacija

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević očekuje težak zadatak u Ligi nacija, ali vjeruje da njegova ekipa može parirati svim protivnicima.

 

Reprezentacija BiH je žrijebom u Amsterdamu svrstana u grupu 1 A Lige nacija sa selekcijama Holandije, Italije i Poljske.

 

– Žrijeb je takav da su u opticaju bile samo vrhunske reprezentacije. Sve tri ekipe su izuzetno jake, ali i mi imamo snage i kvaliteta da im se suprotstavimo na pravi način. Ne trebamo ni u jednom trenutku da sumnjamo u sebe i da se predamo. Utakmice s ovakvim ekipama nam trebaju da vidimo na kojem smo mi nivou i koliko možemo – kazao je Bajević.

 

Susreti će se igrati od septembra do novembra, a pobjednici četiri grupe u junu naredne godine igrat će u finalu Lige nacija.

(fokus)

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com