Menu

Ognjen Vranješ učestvovao u tučnjavi u centru Banje Luke Istaknuto

vranjePolicijski službenici Policijske uprave Banja Luka postupili su po prijavi o narušavanja javnog reda i mira na banjalučkom Trgu Krajine, saopćeno je iz PU Banja Luka. Kako piše SrpskaInfo, učesnik tučnjave bio je Ognjen Vranješ.

U saopštenju Policijske uprave Banja Luka navodi se da je nadležnoj policijskoj stanici jutros u 3:40 sati prijavljeno da dva lica narušavaju javni red i mir."U vezi sa navedenim događajem utvrđuju se sve činjenice i okolnosti, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", dodaje se u saopštenju.Prema navodima SrpskaInfo jedan od učesnika tučnjave u Banjoj Luci bio je i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine - Ognjen Vranješ. Vranješ se prema njihovim navodima potukao sa sinom Miloša Komljenovića, bivšeg direktora Geodetske uprave RS (RUGIP).

 

(klix)

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com