Menu

Pogledajte masovnu tučnjavu nogometaša u BiH na prijateljskom susretu Istaknuto

fuuuPrijateljski susret nogometnih timova Stupčanice i Budućnosti obilježila je masovna tučnjava igrača pomenutih klubova koja je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama.

Ovaj susret igrao se u okviru 24. memorijalnog turnira Džemal Mešanović "Džo" u Bašigovcima, naselju u blizini Živinica, a meč je na kraju pripao ekipi Stupčanice koja je slavila rezultatom 4:2.


Na videosnimku koji se pojavio na internetu može se vidjeti kako nogometaši obje ekipe učestvuju u masovnoj tučnjavi koja je nastala nakon jednog konflikta na terenu.Pored igrača koji su bili na terenu u ovim ružnim scenama učestvovali su i ostali članovi klubova koji su bili na klupi, odnosno rezervni igrači i treneri.
Iako se u prvi mah činilo da će se sukob brzo smiriti i završiti na minimalnom fizičkom obračunu, kakav često možemo vidjeti na nogometnim terenima, tučnjavu su nastavili i ostali igrači koji su stigli u pomoć pretvorivši naizgled bezazlenu situaciju u masovnu tučnjavu.Stupčanica iz Olova naredne sezone će igrati u Drugoj ligi FBiH "Centar", dok će se Budućnost iz Banovića takmičiti Prvoj federalnoj ligi.

 

Video: https://twitter.com/i/status/1287021535128166400

 

(klix)

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com