Menu

Sarajevo će Željezničaru platiti polomljene stolice na Grbavici Istaknuto

stolice1Uprava Nogometnog kluba Sarajevo izražavao žaljenje zbog materijalne štete koja je učinjena na stadionu Grbavica, tokom posljednjeg gradskog derbija između FK Željezničar i FK Sarajevo, saopćeno je iz kluba sa Koševa, prenosi Patria.

Dio navijača Sarajeva polomio je stolice na stadionu Grebavica, tokom derbija koji je odigran za vikend. To je izazvalo ogorčenje među ljubiteljima nogometa. Iz uprave Sarajeva se ograđuju od huligana. Tvrde da su nerede napravili neodgovorni pojedinci.

Čelni ljudi FK Sarajevo saopćili su da će ovaj klub nadomjestiti nastalu štetu na stadionu Grbavica.

- Veliki broj naših navijača je na utakmicu došao sa prevashodnim ciljem da pruži podršku voljenom klubu na prvom susretu u novoj sezoni.

Isključivo zajedničkim djelovanjem klubova, navijača i Saveza, nova sezona elitnog ranga bh. fudbala može postati prepoznatljiva u regiji i biti istinski kvalitetna i atraktivna za publiku, medije i sponzore, što je, vjerujemo zajednički cilj – saopćeno je iz FK Sarajevo, prenosi NAP.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com