Menu

Amel Tuka iz Rija poručio: Hvala na podršci, ponosan sam na svoje Bosance i Hercegovce Istaknuto

tuka-zastava-brazilAmel Tuka nije uspio izboriti plasman u finale na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Naš najbolji atletičar zaustavljen je u polufinalu, nakon što je u svojoj grupi osvojio četvrto mjesto.

 

Ipak, svi moramo biti ponosni na ono što nam je Amel priredio u zadnje vrijeme, od velikih pobjeda na mitinzima Dijamantne lige, do bronze na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Pekingu.

 

Sigurno je da je u ovom trenutku najteže našem najboljem srednjeprugašu. No, nije klonuo duhom, a zahvalio je navijačima na velikoj podršci.

 

– Hvala puno na podršci koju ste pružali meni i cijelom Olimpijskom timu, a pogotovu hvala na ovoj velikoj podršci poslije trke. Puno mi to znači od vas! Hvala svima koji ste ostali budni da biste gledali moju trku. Ponosan sam na vas – poručio je Tuka preko svoje Facebook grupe, dodavši:

 

– Ono što mene uvijek drži čvrsto na nogama je činjenica da vam nekad dragi Bog podari uspjeh i tako vas stavi na veliko iskušenje, a ponekad vam i ne da baš uspjeh, ali vas time opet stavlja na iskušenje… Ostaju samo oni koji čvrsto vjeruju!!! Hvala još jednom od srca svima, ponosan sam na svoje Bosance i Hercegovce uvijek. Voli vas vaš Amel! Ruka mi na srcu, a u srcu grb!

 

(Faktor.ba)

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com