Menu

Atlas Relax postaje generalni sponzor rukometašica Jedinstva Istaknuto

tl jedinstvo ekipaLogo firme Atlas Relax iz Brčkog uskoro će se naći na dresovima rukometašica Jedinstva, kao generalnog sponzora najuspješpnijeg sportskog kolektiva TK u prošloj sezoni.

 

Predsjednik Skupštine Jedinstva, Zvjezdan Karadžin, koji je po ovlašćenju uporave kluba pregovaras s brčanskom firmom, izjavio je da će se iduće sedmice potpisati ugovor o međusobnoj saradnji.

 

– Sa velikim zadovoljstvom obavještavam sportske prijatelje i simpatizere Jedinstva da smo uspješno okončali pregovore o generalnom sponzorstvu sa firmom Atlas Relax, odnosno, s ljubaznom izvršnom direktoricom Samrom Osmić. Za nas je ovo velika pomoć koja stiže u pravo vrijeme, na startu Premijer lige BiH. Drago nam je da su u Atlas Relaxu prepoznali naš kvalitet odlučivši da se reklamiraju preko Jedinstva – izjavio je Karadžin za Tuzlalive.ba.

 

Već kroz sedam dana Jedinstvo će nastaviti takmičenje u prvenstvu i Kupu BiH pod imenom Jedinstvo Atlas Relax, kazao je Karadžin.

 

(tl)

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com