Menu

Baždarević objavio spisak za susret sa Belgijom i Kiprom Istaknuto

mesa 2016Selektor „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević objavio je danas spisak igrača za kvalifikacione utakmice sa Belgijom i Kiprom, za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018.

Poziv za okupljanje 3. oktobra u Briselu dobilo je 25 igrača, dok se na širem spisku nalaze Hodžić, Bajić, Kožulj, Stevanović i Dumić na koje selektor računa u slučaju da dođe do povreda, prenosi Patria.

- Optimista sam pred ove susrete koje igramo u narednih desetak dana - rekao je Baždarević.

- Na spisku su sve poznata imena, a u slučaju povreda od ovih pet igrača: Armin Hodžić, Riad Bajić, Zvonimir Kožulj, Miroslav Stevanović i Dario Dumić bismo nekoga pozvali. Danas, sutra i u petak planiram da pogledam neke utakmice naših igrača i još jednom prije okupljanja provjerim njihovu formu. Sve igrače očekujemo u ponedjeljak u Briselu osim Šunjića koji tog dana igra prvenstvenu utakmicu.

Susret BiH-Belgija je na programu 7. oktobra u 20:45 sati u Briselu, dok će 10. ovog mjeseca na „Bilinom polju“ naš tim dočekati Kipar.

Spisak pozvanih igrača pogledajte ovdje

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com