Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Utorak, 22 Maj 2018

Najprofitabilnije kompanije u BiH: Na vrhu Elektroprivreda i Bingo, među prvih pet i kladionice Premier

  • Objavljeno u BiH

kompAnalizom izvještaja o poslovanju kompanija u BiH za 2017. godinu došli smo do zanimljivih rezultata koji pokazuju da je godina iza nas bila izuzetno uspješna za Elektroprivredu BiH i privatnu kompaniju Bingo iz Tuzle, koje su imale prihode od prodaje više od milijardu KM. Ipak, ono što je zanimljivo jeste da je među najprofitabilnijim kompanijama u državi kladionica Premier World Sport iz Čitluka.

 

Više...

Prezentovana Strategija i Akcioni plan za borbu protiv korupcije

  • Objavljeno u Brcko

2018-05-25-Prezentcija-Strategija i akcioni plan-Korupcija-2Komisija za prevenciju korupcije i koordinaciju aktivnosti na suzbijanju korupcije Vlade Brčko distrikta BiH, uz podršku Misije OSCE-a u BiH danas je u hotelu „Jelena" u Brčkom organizovala prezentaciju „Strategije za borbu protiv korupcije 2018–2019" kako bi se predstavnici svih institucija s područja Distrikta što bolje upoznali s ovim dokumentom.

Više...

Brčko: Počinje profesionalni teniski turnir za muškarce

  • Objavljeno u Sport

2018-05-25-Najava-Prohema-2Povodom početka profesionalnog teniskoga turnira „ITF MENS FUTURES BRCKO OPEN 2018" koji se od danas igra na teniskim terenima TK „Prohema" u Brčkom, gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić je u Gradskoj vijećnici organizovao prijem za organizatore i igrače turnira.

 

Više...

SDS Brčko: Nismo nikoga kandidovali u Vladi na mjesta dosadašnjih šefova odjeljenja iz SDS-a i NDP

sds-1-600x336Srpska demokratska stranka /SDS/ Brčko distrikta BiH oglasila se putem saopštenja za javnost naglašavajući da nije učestvovala u rušenju srpskog bloka dosadašnje skupštinske većine, niti u formiranju nove, niti je bilo koga kandidovala u Vladu Brčko distrikta BiH na mjesta dosadašnjih šefova odjeljenja iz SDS-a i NDP-a koji su, kako navode, pod Milićevim pritiskom podnijeli ostavke. Saopštenje prenosimo u cijelosti.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com