Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Srijeda, 29 Avgust 2018

JP "Komunalno Brčko": Evidentirano 150 novih kupaca

  • Objavljeno u Brcko

kom0Za mjesec i po dana provjere podataka o korisnicima usluga JP "Komunalno Brčko", prije svega usluge odvoza smeća, evidentirano je 150 novih kupaca. Od nešto više od 300 predviđenih hodova, do sada je obrađeno 47 na kojima je 3.212 građana, a provjereno je njih 2.702.

 

Više...

Gornji Rahić: 23 godine od pogibije Romanić Huse

  • Objavljeno u Brcko

romanic-huso-678x381Članovi Udruženja dobitnika najvećih ratnih priznanja "Zlatni ljiljan" Brčko distrikta BiH obilježili su danas na Šehidskom mezarju u Gornjem Rahiću 23. godišnjicu od pogibije Romanić Huse, dobitnika priznanja Zlatni Ljiljan.

 

Više...

Otvorena peta Ljetna škola Policije u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

2018-08-29-Otvorena 5 ljetna skola Policije-1Peta ljetna policijska škola, koju će ove godine pohađati više od trideset učesnika, danas je svečano otvorena uz prisustvo gradonačelnika Brčko distrikta BiH Siniše Milića, šefa Policije Brčko distrikta BiH Gorana Pisića i specijalnog izaslanika za Balkan i zemlje koje izlaze na Crno more Karolosa Gadisa.

 

Više...

Šef brčanskog obrazovanja Senad Osmanović razgovarao sa Holly Zardus, atašeom za kulturu SAD u BiH

  • Objavljeno u Brcko

Senad i Zardus 1Senad Osmanović, šef Odjeljenja za obrazovanje Vlade Brčko distrikta BiH primio je Holly Zardus, ataše za kulturu Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini i razgovarao o trenutnom stanju obrazovanja, integrisanosti učenika u obrazovnom sistemu na području Distrikta, socijalno ugroženoj djeci kao i o djeci sa posebnim potrebama gdje je dat poseban značaj.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com