Menu

01BF1A29 A937 45A6 AA9B 7665236CB7EA

InfoBrcko.com - Ponedjeljak, 24 Juni 2019

Nema sumnje, mladi odlaze iz Brčkog, pod hitno unaprijediti život u Distriktu

  • Objavljeno u Brcko

ilustracija diplomski rad1 190417STUDEN Grupa u saradnji s gradonačelnikom Brčko distrikta BiH, predsjednikom Skupštine Brčko distrikta BiH i Privrednom komorom Brčko distrikta BiH danas je u velikoj sali Skupštine Brčko distrikta BiH održala prezentaciju „Poslovna inicijativa za sveobuhvatno poboljšanje poslovnog ambijenta i standarda života u Brčko distriktu BiH“. Prezentaciji su prisustvovali prvi zamjenik visokog predstavnika i supervizor za Brčko Michael Scanlan, poslanici u Skupštini Brčko distrikta BiH i članovi Vlade Brčko distrikta BiH, kao i predstavnici realnog sektora.

 

Više...

Supervizor za Brčko Michael Scanlan: Brčko može biti priča uspjeha

  • Objavljeno u Brcko

super 642x336Tokom današnje redovne mjesečne posjete Distriktu, supervizor za Brčko Michael Scanlan posjetio je i Radio Brčko distrikta BiH. Akcenat u razgovoru sa sa supervizorom smo stavili na to šta treba učiniti kako bi se ubrzao razvoj ove lokalne zajednice, te stvorio ambijent kako bi se prije svega spriječio odliv građana. Supervizor Scanlan vjeruje da Brčko može biti priča uspjeha, jer su po njegovom mišljenju organi vlasti spremni za određene promjene i veći angažman u svrhu poboljšanja kvaliteta života svih građana.

 

 

Više...

Brčko: Jednokratna novčana pomoć demobilisanim borcima

  • Objavljeno u Brcko

cizma branitlejiU nastavku 62. redovne sjednice Vlada Brčko distrikta BiH usvojila je Odluku o utvrđivanju kriterija za postupanje prilikom odobravanja jednokratne novčane pomoći u slučaju smrti demobilisanog borca i članovima uže porodice demobilisanog borca kao i program utroška sredstava za ove namjene.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com