Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Četvrtak, 11 Oktobar 2018

Dragičević: Stojim ovdje već 200 dana, ne mogu više

  • Objavljeno u BiH

pravda-za-davida-3333-696x456Grupa "Pravda za Davida" već dvije stotine dana na banjalučkom Trgu Krajine protestuje zahtjevajući da se utvrde stvarni uzroci stradanja Davida Dragičevića, 21-godišnjeg mladića. I na današnjim protestima se obratio njegov otac, Davor, rekavši da ako treba da će okupiti i 100.000 ljudi na Trgu Krajine.

 

Više...

JP "Komunalno Brčko": Jesenje uređenje grada i sadnja sezonskog cvijeća

  • Objavljeno u Brcko

sadnja sezonsko cvijee 01U okviru redovnih jesenjih aktivnosti na uređenju grada koje provodi Služba za javnu higijenu JP „Komunalno Brčko", a sve u skladu sa Planom održavanja javnih zelenih površina Odjela za javne poslove – Pododjela za puteve i parkove radi se na održavanju i oblikovanju zelenih i javnih površina koje pridonose očuvanju privlačne slike našeg grada.

 

Više...

Vučić se oglasio nakon Komšićeve izjave da je Kosovo nezavisna država

  • Objavljeno u BiH

vucic-696x456– Želim da na odgovoran način pristupim izgradnji odnosa u regionu i odnosa sa Bosnom i Hercegovinom, izjavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, dodavši da neće da odgovori na izjavu novoizabranog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića da je Kosovo nezavisna država, javlja Anadolu Agency (AA).

 

Više...

CIK naložio novo brojanje glasova

  • Objavljeno u BiH

brojanje-696x456U Sarajevu je počela konferencija za novinare Centralne izborne komisije BiH na kojoj je potvrđeno da je sinoć počelo brojanje nepotvrđenih glasačkih listića.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com