Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9701

Ponedjeljak, 20 Avgust 2018

Kadrić i Filipović: Bajram šerif mubarek olsun!

  • Objavljeno u Brcko

kadric-filipovic„Svim muslimanima u Brčko distriktu BiH, Bosni i Hercegovini i dijaspori, čestitamo nastupajući Kurban-bajram. Bajramske poruke pozivaju na razumijevanje, solidarnost i zbližavanje ljudi kao preduslov za izgradnju društva mira i sreće te neka nam one budu vodilja u našim djelima. Stoga, želimo da nastupajuće bajramske dane provedete u porodičnoj radosti, komšijskom zajedništvu, dobrom zdravlju i dijeljenju radosti sa svojima najbližima i prijateljima. Bajram šerif mubarek olsun!"

 

Više...

SBB Brčko: Bajram Šerif Mubarek Olsun

  • Objavljeno u Brcko

sbb7U ime rukovodstva i članstva Organizacije Saveza za bolju budućnost Brčko distrikta BiH i u svoje lično ime svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom Kurban Bajrama, sa željom da ga provedu u porodičnoj sreći i ozračju Allahove milosti, te da bajramske radosti podijele sa prijateljima i komšijama.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com