Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Ponedjeljak, 20 Maj 2019

Ko se boji socijalizma još...

soc66Zašto se toliko mnogo ljudi u Njemačkoj uzbudilo kada je šef podmlatka Socijaldemokratske partije predložio nacionalizaciju korporacija, kao što je automobilski gigant BMW?

 

 

Više...

eMPRICA Tuzla: Održan PITCH-MATCH-START(Up)

  • Objavljeno u BiH

em444Na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPRICA u Tuzli, 19. i 20. maja održan je dvodnevni događaj pod nazivom PITCH-MATCH-START(Up), u okviru kojeg je organizovano takmičenje startupa, njihovo umrežavanje sa potencijalnim investitorima, te umrežavanje IT studenata sa potencijalnim poslodavcima.

 

 

Više...

Brčko: Policija uhvatila osobu koja prodaje opojnu drogu

  • Objavljeno u Brcko

pol9Dana 17.05.2019. godine policijski službenici Odsjeka za sprečavanje i suzbijanje organizovanog kriminaliteta i zloupotrebe droga, Policije Brčko distrikta BiH, postupili su po prikupljenim operativnim saznanjima da se lice, sa inicijalima A.K. rođen 1999. godine, sa područja Brčkog, bavi prodajom opojne droge “Marihuana”.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com