Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9020

Četvrtak, 27 Juni 2019

Anđelka Radišković potpisala za Bimal-Jedinstvo

  • Objavljeno u Sport

andj bimReprezentativka Bosne i Hercegovine Anđelka Radišković nova je igračica ŽOK Bimal-Jedinstvo. Odbojkašica koja je u posljednjim nastupima bila kapiten naše ženske seniorske selekcije danas je potpisala dvogodišnji ugovor sa osvajačicama duple krune.

 

 

Više...

“Noćni vukovi” stigli u Brčko

  • Objavljeno u Brcko

nocni vukovi 642x336Članovi Moto-kluba “Noćni vukovi” Republike Srpske jutros su položili vijence na Spomenik srpskim braniocima Brčkog u okviru trodnevne ture pod nazivom “Vidovdan 2019 – putevima Srpske”. Potpredsjednik ovog kluba Goran Tadić rekao je da je ovo šesta Vidovdanska vožnja koju organizuju u Republici Srpskoj.

 

Više...

Brčko: Održani protesti Advokatske komore Republike Srpske

  • Objavljeno u Brcko

advo99Advokatska komora Republike Srpske održala je danas u 12 časova, proteste sa obustavom rada u trajanju od pola sata. Advokati su se okupili ispred sudova širom Republike Srpske s ciljem da ukažu na negativne posljedice fiskalizacije advokatske djelatnosti u Brčko Distriktu BiH.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com